Nákupní košík obsahuje:
položek: 0 0,00 Kč
Vyhledávání odrůd
Zeleniny
Celer bulvový
Brokolice
Celer listový
Celer řapíkatý
Cibule kuchyňská
Cibule sečka
Cibule šalotka
Česnek kuchyňský
Fazol obecný keříčkový
Fazol obecný pnoucí
Hrách setý cukrový
Hrách setý dřeňový
Kadeřávek
Kapusta hlávková
Kapusta růžičková
Kedluben
Kopr vonný
Kukuřice setá - cukrová
Kukuřice setá - pukancová
Květák
Meloun vodní
Mrkev
Okurky nakládačky
Okurky salátové
Okurky skleníkové
Paprika roční
Pastiňák
Pažitka
Petržel kořenová
Petržel listová
Pór pravý
Rajče tyčkové
Ředkev
Ředkvička
Řepa salátová
Řeřicha zahradní
Salát hlávkový
Salát ledový
Salát listový
Špenát
Tuřín
Tykev obecná - cuketa
Tykev olejná
Tykev
Zelí čínské
Zelí hlávkové bílé
Zelí hlávkové červené
Zelí pekingské
Lilek
Rajče keříčkové
Rajče balkónové
Tykev obecná - Patison
Roketa setá
Salát římský
Tykev muškátová
Kozlíček polníček
Špenát jahodový
Špenát novozélandský
Jahodník měsíční
Mangold listový
Paprika chilli
Okrasné zeleniny
Krmné plodiny
Ovoce
Léčivé a kořeninové

Kopr vonný
Anethum graveolens L.
Pěstování:
Kopr není náročný na stanoviště. Pěstuje se ve II - III trati na hlinitých vlhčích půdách. Výsev od dubna do řádků 20 - 30 cm vzdálených. Pro rychlení a mechanizovanou sklizeň vyséváme hustěji. Pro postupnou sklizeň výsevy opakujeme po cca třech týdnech. V létě rychleji vybíhá.

Spotřeba:
20 - 60 kg na 1 ha podle způsobu sklizně natě; 12 - 15 kg při sklizni semen

Sklizeň:
Ruční po cca 6 týdnech na svazkování mechanizovaná, pro sušení a průmyslové zpracování

Otázky a odpovědi
Dostupné odrůdy

Kopr vonný

Popis:
E-shop kategorie: Volně vážená osiva

Kopr vonný

Popis:
E-shop kategorie: Hobby série

Kopr vonný

Popis:
E-shop kategorie: Volně vážená osiva E-shop kategorie: Hobby série

Kopr vonný

Popis:
E-shop kategorie: Hobby série
MORAVOSEED CZ a.s. Mušlov 1701/4 692 01 Mikulov Česká republika
Copyright © 2016 – 2021 MORAVOSEED CZ a.s.
EVROPSKÁ UNIE, Evropský fond pro regionální rozvoj, OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.