Nákupní košík obsahuje:
položek: 0 0,00 Kč
Vyhledávání odrůd
Zeleniny
Celer bulvový
Brokolice
Celer listový
Celer řapíkatý
Cibule kuchyňská
Cibule sečka
Cibule šalotka
Česnek kuchyňský
Fazol obecný keříčkový
Fazol obecný pnoucí
Hrách setý cukrový
Hrách setý dřeňový
Kadeřávek
Kapusta hlávková
Kapusta růžičková
Kedluben
Kopr vonný
Kukuřice setá - cukrová
Kukuřice setá - pukancová
Květák
Meloun vodní
Mrkev
Okurky nakládačky
Okurky salátové
Okurky skleníkové
Paprika roční
Pastiňák
Pažitka
Petržel kořenová
Petržel listová
Pór pravý
Rajče tyčkové
Ředkev
Ředkvička
Řepa salátová
Řeřicha zahradní
Salát hlávkový
Salát ledový
Salát listový
Špenát
Tuřín
Tykev obecná - cuketa
Tykev olejná
Tykev
Zelí čínské
Zelí hlávkové bílé
Zelí hlávkové červené
Zelí pekingské
Lilek
Rajče keříčkové
Rajče balkónové
Tykev obecná - Patison
Roketa setá
Salát římský
Tykev muškátová
Kozlíček polníček
Špenát jahodový
Špenát novozélandský
Jahodník měsíční
Mangold listový
Paprika chilli
Okrasné zeleniny
Krmné plodiny
Ovoce
Léčivé a kořeninové

Celer listový
Apium graveolens L.
Pěstování:
Má menší nároky na půdu než celer bulvový. Pokud se pěstuje z předpěstované sadby, je agrotechnika stejná jako u bulvového celeru. Odlišná je pouze hustota výsadby a způsob sklizně. Na velkých plochách, kde se praktikuje častěji přímý výsev, musí být dokonale připravená půda.

Spotřeba:
50 - 80 g osiva pro výrobu sadby na 1 ha; 200 – 2.000 g osiva pro přímý výsev

Sklizeň:
Ruční - kdykoliv po dosažení dostatečné velikosti, mechanizovaná sečením pro sušárenské zpracování i využití v čerstvém stavu 1 - 2x za sezonu po zapojení porostu

Otázky a odpovědi
Dostupné odrůdy

Celer listový

Popis:
E-shop kategorie: Volně vážená osiva E-shop kategorie: Hobby série

Celer listový

Popis:


Zboží momentálně není dostupné.
MORAVOSEED CZ a.s. Mušlov 1701/4 692 01 Mikulov Česká republika
Copyright © 2016 – 2021 MORAVOSEED CZ a.s.
EVROPSKÁ UNIE, Evropský fond pro regionální rozvoj, OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.